11,317 Sürekli işçi başvuru sonuçları

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi” mesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 11.317 kadro için 28-29 Aralık 2022 tarihlerinde noter huzurunda kura çekilmiş, kura sonuçları Bakanlığımızca ilan edilmiştir.

- Kura neticesinde asil olarak atanmaya hak kazananların başvuru belgeleri teslim alınmıştır.

- Başvuruları teslim alınan adayların komisyonumuz tarafından yapılan inceleme ve değerlendirme sonucu Ek-1 de başvuruları kabul edilen ve Ek-2 de başvuruları kabul edilmeyenlerin listeleri ekte sunulmuştur.

-   Başvuruları kabul edilenlerin atamaları Bakanlığımız tarafından yapıldığında web sayfamızdan duyuru yapılacaktır.
Kabul Edinenlerin İsim Listesi.pdf
Kabul Edilmeyenlerin İsim Listesi.pdf