Sağlık Bakanlığı 10.900 Sürekli İşçi Alımı Sonucu
29 Mayıs 2023

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi” mesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.900 kadro için 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde noter huzurunda kura çekilmiş, kura sonuçları Bakanlığımızca ilan edilmiştir.

- Kura neticesinde asil olarak atanmaya hak kazananlar istenilen belgelerle birlikte 03.05.2023 – 22.05.2023 tarihleri arasında Müdürlüğümüze şahsen yaptıkları başvurular teslim alınmış olup Müdürlüğümüz tarafından kurulan komisyon tarafından değerlendirilmiştir.

-Ek-1’de belirtilen listede adı geçenlerin başvuruları kabul edilmiştir.

- Ek-2 de belirtilen listede adı geçenlerin başvuru şartlarını taşımadıkları için başvuruları kabul edilmemiştir.

Not:

-Bu ilan; kura sonucu asil olarak yerleşenler için tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

- Başvuruları kabul edilenlerin atamaları Bakanlığımız tarafından yapıldıktan sonra web sayfamızda ilan edilecektir.

TEMİZLİK.pdf
GÜVENLİK.pdf