Sağlık Bakanlığı 10.900 Sürekli İşçi Alımı İşlemleri Hakkında Duyuru.
20 Haziran 2023

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında 10.900 sürekli işçi alımında Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi”branşlarda asil olarak başvuruları kabul edilenlerden ekteki listede adı geçenler Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İlimiz Sosyalleştirme bölgesine atamaları yapılmıştır.

İlimiz Sosyalleştirme bölgesine atamaları yapılanların yerlerinin belirlenmesi için Müdürlüğümüz tarafından kura çekimi yapılacaktır.

Ekteki listede adı geçenlerin 04.07.2023 salı günü saat 14:00’de İl Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda kura çekimi için hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not:

-Bu ilan; kura sonucu asil olarak yerleşenler için tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

- Başvuruları kabul edilip ekteki listede adı olmayanlar Bakanlığımız tarafından atamaları yapılması durumunda web sayfamızda yeniden ilan edilecektir.

YENİ ATANAN 222 SÜREKLİ İŞÇİ LİSTESİ .pdf