11.317 sürekli işçi kura sonucu atamaya hak kazanan, ekteki listede sosyalleştirme bölgesine düşenlerin yerlerinin belirlenmesi hakkında kura ilanı
16 Şubat 2023

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi” mesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 11.317 kadro için 28-29 Aralık 2022 tarihlerinde noter huzurunda kura çekilmiş, kura sonuçları Bakanlığımızca ilan edilmiştir.

   - Kura neticesinde asil olarak atanmaya hak kazananlar İl Sağlık Müdürlüklerine başvuruda bulunmuş ve başvurusu kabul olanlardan ekli listede adı geçenlerin Bakanlığımız tarafından Sosyalleştirme bölgesine (İl emrine) atamaları yapılmış olup çalışma yerlerinin belirlenmesi için kura çekimi yapılacaktır.

- Ekli Listede adı geçenler 17.02.2023 Cuma günü saat 14:00’te Müdürlüğümüz toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.
Not: İlanen duyurulur.
liste.pdf

"Başvurusu kabul edilip bu listede adı bulunmayanların Bakanlık tarafından atamaları daha yapılmamıştır. atamaları yapıldığında duyurusu yapılacaktır."