11.317 SÜREKLİ İŞÇİ YEDEK ALIM LİSTESİ
18 Ağustos 2023

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi” mesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 11.317 kadro için 28-29 Aralık 2022 tarihlerinde noter huzurunda kura çekilmiş, kura sonuçları Bakanlığımızca ilan edilmiştir.Kura sonucuna göre, asıl olarak yerleşen hak sahiplerinden; istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyenler, başvuru yapmayanlar; başvuru yaptığı halde atama şartlarını taşımayanların yerine yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle aranan şartlara haiz olanlardan yedek hak sahipleri alınacaktır. Bu kapsamda yedek hak sahiplerinin göreve başlama işlemleri aşağıda belirtilen şekilde yapılacaktır.

 

1-4857 Sayılı İş Kanun kapsamında sürekli işçi statüsünde yedek olarak yerleşenlerin göreve başlama taleplerini içeren başvuruları 21 Ağustos -04 Eylül 2023 tarihleri arasında atamaya esas belgeleri ile birlikte yedek olarak yerleşmeye hak kazandıkları İl Sağlık Müdürlüklerince alınacaktır.

2-Başvurular, Ek-1 de istenen belgelerle birlikte İl Sağlık Müdürlüklerine şahsen yapılacak olup, posta, kargo veya kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

3-Bakanlığımız sürekli işçi kadrolarına yedek olarak yerleşen hak sahiplerinden yukarıda belirtilen süre içinde başvuru yapmayan veya ataması yapıldığı halde tebliğ tarihinden itibaren 10 gün içinde göreve başlamayanlar, yerleştirmeden doğan haklarını kaybedeceklerdir.

 

Not: Yedek olarak başvuranların, başvuruları kabul edilen ve başvuruları red edilenler ile ilgili ilan Müdürlüğümüz web duyuru sayfasında ilan edilecektir.

YEDEK LİSTESİNDEN ALINACAKLAR:

S.NO

UNVANI

ALINACAK SAYI

1

TEMİZLİK

43

2

GÜVENLİK

20

3

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ

5

4

MARANGOZ

1


11.317 YEDEK İSİM LISTESI.pdf
İstenen Belgeler