2024 Yılı Eski Hükümlü Sınav Duyuru
01 Şubat 2024

Bakanlığımız Merkez ve Taşra Teşkilatı hizmet birimlerinde “Temizlik Görevlisi” branşında çalıştırılmak üzere, 4857 sayılı İş Kanununun 30 uncu maddesi kapsamında, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Atanmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 419 kadro için 22.12.2023 tarihinde noter huzurunda kura çekilmiş, kura sonuçları Bakanlığımızca ilan edilmiştir.

Sürekli işçi kadrolarına başvuran adayların başvuru belgeleri teslim alınmış olup, ekteki listede sınava girmeye hak kazananlar 06 Şubat 2024 tarihinde saat 14:00’te İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda sözlü sınava alınacaklardır. Sınava girecek olanlar T.C. kimlik kartı/nüfus cüzdanı ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen tarihte sınava girmek üzere hazır bulunmayanlar; mazeretini (sağlık vb.) belgelendirmedikleri takdirde sözlü̈ sınava alınmayacaktır.

Adaylara uygulanacak sınavın yöntemi; “Sözlü̈ Sınav” olup ölçme ve değerlendirme ise adayların başvurdukları hizmet alanına ilişkin meslekî bilgi ve becerilerle yapacakları görevdeki yetkinliklerini ölçmeye uygun olarak yapılacaktır.

Başvuru belgelerini ilan edilen süre içerisinde teslim etmeyen adaylar ekteki listede belirtilmiştir.

Not: Sınav sonuçları Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https:/yhgm.saglik.gov.tr/internet sayfasında yayınlanacaktır.

İlanen duyurulur.


İSİM LİSTESİ.pdf