SÜREKLİ İŞÇİ (10.900) YEDEK ALIMI
10 Ekim 2024

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi” mesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.900 kadro için 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde noter huzurunda kura çekilmiş, kura sonuçları Bakanlığımızca ilan edilmiştir.

- Kura neticesinde yedek olarak atanmaya hak kazananlardan ekte belirtilen belgelerle birlikte 10.10.2024 – 24.10.2024 tarihleri arasında İl Sağlık Müdürlüğüne başvuru yapacaktır.

- Başvurular, şahsen yapılacak olup posta, kargo veya kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

- Adli Sicil ve Askerlik Terhis belgesinin başvuru evrakları ile birlikte teslim alınacaktır.

UNVANI

YEDEK SIRASI

ALINACAK KİŞİ SAYISI

Temizlik Görevlisi

31. Sıradan başlanacak

9

Güvenlik Görevlisi

19. Sıradan başlanacak

5

Hasta Karşılama ve Yönlendirme

2. Sıradan başlanacak

1

Elektrikçi Genel

2. Sıradan başlanacak

1

Not: Bu ilan; kura sonucu yedek olarak yerleşenler için tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Evrak teslim adresi: Bağlarbaşı Mah. İpekyol Cad. İl Sağlık Müdürlüğü (Eski Kadın Doğum Binası) Personel Hizmetleri Başkanlığı Haliliye / Şanlıurfaİletişim: 0 414 318 70 00

MAL BİLDİRİMİ.doc
aciktanatamabasvuruformudocx (2).docx