2022-2 YILI SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI 2. ATAMA KURA İLANI
27 Haziran 2022

Bakanlığımız taşra teşkilatında, 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.000 sürekli işçi kadrosuna “Temizlik Görevlisi, Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı ve Klinik Destek Elemanı (Hastane)”  branşlarında  asil olarak başvuruları kabul edilenlerin, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa İli Sosyalleştirme bölgesine atamaları yapılmıştır.

Şanlıurfa İli Sosyalleştirme bölgesine atamaları yapılanların yerlerinin belirlenmesi için Müdürlüğümüz tarafından kura çekimi yapılacaktır.

Ekteki listede adı geçenlerin 28.06.2022 tarih salı günü saat 10:00’da Sağlık İl Müdürlüğü konferans salonunda kura çekimi için hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: Yedek listede adı çıkanların yedek alım başvurusu için ayrıca web sayfamızda duyuru yapılacaktır.

ŞANLIURFA SOSYALLEŞTİRME BÖLGESİNE ATANANLARIN İSİM LİSTESİ.pdf