Sağlık Müdürü Balıklıgöl Devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.
10 Temmuz 2024

Sağlık Müdürü Balıklıgöl Devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz, Destek Hizmetleri Başkanı Halil Beyazkendir ile birlikte sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastane Başhekimi Dr. Yaşar Şimşek’ten hastanede sunulan sağlık hizmet sunumu, poliklinik, acil hizmetler, görüntüleme hizmetleri, Ameliyathane de yapılan revizyon ve tadilat ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Müdür Solmaz: Tadilat ve revizyon çalışmaları devam eden Ameliyathanede yerinde incelemelerde bulunarak inşaat yetkililerinden yapılan çalışmalar ve tamamlanma süreci hakkında bilgi aldı. Hastalara verilen hizmetin daha da iyileştirilmesi için değerlendirmelerde bulundu.

Hastane yönetimi ile birlikte yataklı birimleri dolaşarak yatan hastalar ile sohbet edip hastanede sunulan sağlık hizmetinden verilen hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu. Sağlık personelleri ile sohbet ederek, dilek ve temennilerini dinledi. Özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Doç.Dr. Abdullah Solmaz " Çağın gereklerine uygun yeniliklerin yapılması ve deforme olan alanların yenilenmesi, hastalara daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla Ameliyathane de başlatılan yenileme ve tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hastalarımızın daha konforlu ve hijyenik bir ortamda sağlık hizmeti almalarını sağlıyoruz. Kısa sürede bitecek olan revizyon çalışmaları sonrası halkımızın hizmetine sunulacaktır. Sağlık Hizmet Sunumunda erişebilir ve ulaşılabilir olmak en büyük hedefimizdir. Vatandaşlara sunulan sağlık hizmeti kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir." dedi.