Göbeklitepe sempozyumunda laboratuar hataları ve yönetim sempozyumu yapıldı.
04 Mayıs 2019

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği tarafından düzenlenen Göbeklitepe sempozyumunda laboratuar hataları ve yönetim sempozyumu yapıldı.

Özel bir otelde düzenlenen sempozyuma Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği Başkanı Prof. Dr. Dildar Konukoğlu Sağlık Bilimleri Üniversitesi Şanlıurfa Mehmet Akif İNAN Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları ve Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği Başkanı Prof Dr. Dildar KONUKOĞLU, Şanlıurfa' da düzenlenen sempozyuma katıldıkları için mutlu olduklarını dile getirerek şöyle konuştu; “Sempozyumumuzun konusu, Laboratuar hataları ve yönetimi konusunda yapılması gerekenler ve son gelişmeler konusunda katılımcılarımıza bilgi vermek.

Bu sempozyumu asıl önemli kılan konu ise tarihin sıfır noktası olarak bilinen Göbeklitepe yılı ve Şanlıurfa da gerçekleştiriliyor olması. Bölgede bulunan ve konuyla ilgili hekimlerinde katılımıyla gerçekleştirdiğimiz sempozyumun çok verimli geçeceği kanısındayım.” şeklinde konuştu.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından sempozyumda panelistler Prof Dr. Asım ÖREM, Prof Dr. Evin ADEMOĞLU ve Uzm. Dr. E. Cüneyt CANBULAT Laboratuar hataları ve yönetimi konularında katılımcılara bilgiler verdiler.

• 2019-labaratuvar (1).jpg
  • 2019-labaratuvar (2).jpg