Videolarımız

Sağlıkta kalite, HBYS üzerindeki iyileştirme ve farkındalık eğitimleri düzenlendi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, İl kalite koordinatörü ve Sağlık hizmetleri Başkan yardımcısı N.Esma Uğurlu Öncülüğünde, İl Sağlık Müdürlüğü bilgi işlem ile hastane bilgi yönetim sistemi uzmanlarının dahil olduğu, 7,8, 9 Haziran tarihlerinde il geneli kamu hastaneleri kalite direktörleri ile hastane bilgi işlem sorumluları katılımıyla “Sağlıkta kalite hastane bilgi yönetim sistemi üzerindeki iyileştirme ve farkındalık eğitimleri “düzenlendi. İl geneli tüm hastanelerin vatandaşlarımıza yönelik etkin etkili verimli güvenilir ve hakkaniyetli bir sağlık hizmet sunumu için gerekli tüm düzenlemeler il kalite koordinatörlüğünce Sağlık bakanlığımız parametreleri doğrultusunda düzenlenmektedir.

10 Haziran 2022