Sağlık Bakanlığı 10.900 Sürekli İşçi Yedek Alımı Göreve Başlama İşlemleri Hakkında Duyuru
29 Mart 2024

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisimesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.900 kadro için 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde noter huzurunda kura çekilmiş, kura sonuçları Bakanlığımızca ilan edilmiştir.

- Kura neticesinde yedek olarak atanmaya hak kazananlardan istenilen belgeler Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanmıştır.(https://yhgm.saglik.gov.tr/TR-103102/saglik-bakanligi-10900-surekli-isci-yedek-alimi-goreve-baslama-islemleri-hakkinda-duyuru.html)istenilen belgelerle birlikte 26.03.2024 – 16.04.2024 tarihleri arasında İl Sağlık Müdürlüğüne başvuru yapacaktır.

- Başvurular, şahsen yapılacak olup posta, kargo veya kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

- Adli Sicil ve Askerlik Terhis belgesinin başvuru evrakları ile birlikte teslim alınacaktır.

10.900 sürekli işçi yedek alım kontenjan sayıları;

Temizlik Görevlisi

30

Güvenlik Görevlisi

18

Klinik Destek Elemanı

2

Hasta Karşılama ve Yönlendirme

Elektrikçi Genel

İnşaat Boyacısı

1

Not: Bu ilan; kura sonucu yedek olarak yerleşenler için tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Evrak teslim adresi: Bağlarbaşı Mah. İpekyol Cad. İl Sağlık Müdürlüğü (Eski Kadın Doğum Binası) Personel Hizmetleri Başkanlığı Haliliye / Şanlıurfaİletişim: 0 414 318 70 00