İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM, Hizmet Başkanları ile birlikte Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde incelemelerde bulundu.
01 Aralık 2021

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ögr. Üyesi Ahmet KAYA ve Eyyübiye İlçe Sağlık Müdürü Keziban Yavuz Emik Hastanede ve İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, görüş alışverişinde bulundular.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM Sağlık personellerimiz ile sohbet ederek, pandemi döneminde göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Sonrasında Hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, Hastalarla sohbet edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

• ÖNEML,.jpg