Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı sona erdi.
03 Mayıs 2019

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı sona erdi.

Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği kapsamında Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne verilmiş olan yetki belgesi doğrultusunda “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” eğitimleri sona erdi.

Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde sertifikalı yoğun bakım hemşire sayısını artırmaya yönelik düzenlenen kurs programı 27 Mart –2 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. Teorik ve uygulama olmak üzere iki bölümden oluşan kursa Şanlıurfa başta olmak üzere bölge illerinden toplam 28 hemşire katıldı.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne verilen yetki kapsamında 4. kez düzenlenen ve 6 hafta süren eğitim sonunda, kursiyerler başta olmak üzere eğitim veren Doktor ve Hemşirelere de katılım ve teşekkür belgeleri verildi.

• 2019-sertifikakurs (1).jpg
  • 2019-sertifikakurs (2).jpg